Trouwringen atelier

Mark Bos trouwringen heeft zijn eigen atelier in Amsterdam. Hier kunnen al uw specifieke wensen tot uiting gebracht worden. Bij het edelsmeden wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken, maar ook van ambachtelijk vakmanschap. Voor maatwerk trouwringen bent u bij Mark Bos op het juiste adres.

trouwringen atelier Mark Bos

Edelsmid

Edelsmid Mark Bos maakt in zijn atelier in Amsterdam de mooiste creaties. Naast het ambachtelijk bewerken van de edelmetalen wordt in het atelier van Mark Bos trouwringen gebruik gemaakt van de nieuwste hightech technieken.

Meer over edelsmid Mark Bos.

Edelstenen

Een edelsteen is de van nature voorkomende kristallijne vorm van een mineraal. Door haar zeldzaamheid en schoonheid is ze waardevol en wordt ze veel gebruikt in sieraden. De groene smaragd en de rode robijn zijn voorbeelden van edelstenen.

Meer over edelstenen.

Edelmetalen

Goud is het populairste edelmetaal voor trouwringen en verlovingsringen. Mark Bos Trouwringen werkt standaard met 14 karaats warm geel goud, palladium witgoud en rood goud. Voor witte ringen wordt het luxere platina steeds meer gebruikt.

Meer over edelmetalen.

Afwerking van trouwringen

De trouwring kan op diverse manieren worden afgewerkt. Door de afwerking kan Mark Bos de trouwring een bepaalde uitstraling meegeven, het contrast in de ring versterken of bepaalde delen accentueren. Er zijn zeer veel mogelijkheden.

Meer over de afwerking van trouwringen.

Ringmaat

Een trouwring moet natuurlijk goed om uw vinger zitten en er niet zomaar vanaf kunnen schuiven. Het bepalen van de juiste ringmaat is dan ook zeer belangrijk. Bij het uitzoeken van uw ringen in onze showroom kunt u de ringen rustig passen.

Meer over de ringmaat van trouwringen.

Graveren

Bij Mark Bos trouwringen zijn er drie manieren om een gravure in uw ringen te zetten. Dit kan met behulp van een mechanische graveermachine, met behulp van een laser of de gravure kan worden mee gegoten in de trouwringen.

Meer over hetgraveren van trouwringen.

Historie van trouwringen

De trouwring is het beroemdste en meest herkenbare symbool van de verbintenis van een man en een vrouw (of tussen mensen van gelijk geslacht). Het huwelijk, heeft een lange en mysterieuze geschiedenis en symboliek.

Meer over de historie van trouwringen.

Referenties van bruidsparen

In de afgelopen jaren heeft Mark Bos heel veel bruidsparen kunnen verrassen met een prachtig paar trouw- of verlovingsringen. Vaak stuurden zij een kaart of e-mail om ons te bedanken voor onze bijdrage in een fantastische trouwdag.

Reacties op onze referentie pagina.

logo mark bos trouwringen Mark Bos trouwringen © Kingsfordweg 151 15e etage Amsterdam info@markbostrouwringen.nl


zoek