trouwring met vier vlakken met diamanten

Betalingswijzen

Voordat we starten met het vervaardigen van de trouwringen vragen we een aanbetaling van 40%. De levertijd van de ringen bedraagt 6 a 8 weken. Er zijn diverse betalingswijzen waar u uit kunt kiezen. Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijkheden.

 


Pinnen of contant in de showroom

In onze showroom is een pinapparaat aanwezig. Zodra u de trouwringen komt ophalen dan kunt u rustig de trouwringen passen en bewonderen. Eventueel kan Mark Bos de ringmaat nog iets aanpassen als dat nodig mocht zjin. Bent u helemaal tevreden met het eindresultaat dan kunt het restantbedrag via de pin voldoen. Uiteraard kunt u het bedrag bij ons ook gewoon contant betalen. Er kunt hierna gebruik maken van de heerlijke Loverslunch in Medemblik. Even lekker ontspannen met uw nieuwe trouwringen op zak.

Trouwringen met een vingerafdruk

Organische trouwringen

Via de post opsturen

Wij kunnen de trouwringen naar u opsturen zodra ze gereed zijn. Vooral als u ver weg woont en liever de ringen via de post ontvangt, dan is dit een prima optie. Zodra we het volledige bedrag ontvangen hebben dan sturen wij de trouwringen naar u op via de aangetekende en verzekerde post. Wilt u liever de ringen onder rembours (betalen aan de postbode) ontvangen dan is dat ook een mogelijkheid. U betaalt het restant bedrag (60%) dan aan de postbode. Hiervoor zijn wij genoodzaakt 15,- euro aan u door te berekenen.