trouwringen edelsmid

Edelsmid

Mark Bos maakt als edelsmid in zijn atelier in de mooiste creaties. Na een carrière in de grafische vormgeving heeft Mark zich toegelegd op het edelsmeden. Naast het ambachtelijk bewerken van de edelmetalen Goud en Platina wordt er in het atelier van Mark Bos trouwringen gebruik gemaakt van de nieuwste hightech technieken. Hierdoor zijn er nagenoeg geen beperkingen meer en is het mogelijk vrijwel al uw wensen te realiseren.

 


Passie en perfectie

Edelsmid Mark Bos heeft een enorme passie ontwikkeld voor het ontwerpen van sieraden. Het nastreven van perfectie resulteert in prachtige sieraden die er zelfs onder de loep perfect uitzien. Met behulp van de microscoop worden de diamanten gezet en de trouwringen tot in detail afgewerkt. Passie en vakmanschap met als resultaat jullie droomringen!

Meer over het ontwerpen.

unieke trouwring

tour de france trouwringen

Tour de France trouwringen

Ik maak vaak bijzondere en grappige verhalen mee. Bijvoorbeeld het verhaal van Christa en Erwin. Christa is gek van de Tour de France en leert Erwin kennen, omdat hij een website beheert met informatie over de Tour. Hun eerste date bestaat uit, je raadt het al, een ritje naar het parcours. Ze komen bij mij langs voor het ontwerp van hun trouwringen, maar ze weten nog niet wat ze willen. Ik ben geen fanatieke supporter van de Tour de France, maar zodra ik de etappes voor mij zie, krijg ik een idee. Ik stel hun voor om de eerste etappe die ze samen hebben bekeken in de ringen te graveren. En precies op de plek waar hun eerste date was, plaats ik een briljantje. Ze zijn meteen enthousiast. Het is haast uniek, ook een prachtig symbool voor hun relatie: de manier waarop ze elkaar leerden kennen en een gedeelde passie. Ik vind het geweldig om dit soort ringen te maken en de mogelijkheden zijn daarin, gelukkig, oneindig!

Mark Bos