ontwerp uw tekst in uw eigen trouwringen

Trouwring eigen ontwerp

Een uniek concept in Nederland exclusief bij Mark Bos. U kunt samen met ons uw unieke trouwringen ontwerpen tegen een vaste prijs per ring. Waarom zou u nog voor een standaard ring kiezen? Mark Bos beschikt over het modernste atelier van Nederland en produceert alles zelf. U heeft daardoor zeer veel keuze mogelijkheden voor uw trouwringen.

Hoe ontwerp ik mijn eigen trouwringen?

Inspiratie kunt u opdoen in onze eigen collectie. Onze collectie vertegenwoordigd vele stijlen van wat er wereldwijd verkrijgbaar is. Uw ontwerp kan een combinatie zijn vanverschillende ringen, of een eigen idee in combinatie met een bestaand ontwerp. U laat ons uw wensen weten en wij maken hiervan een 3D ontwerp. Deze fotografische impressie geeft een realistische weergave van uw ontwerp.

Meer over de trouwringen collecties.

Trouwringen ontwerp met een hartslag
trouwringen passen in Twisk

Langskomen in Amsterdam?

Als u nog geen goed beeld heeft van hoe uw ring er uit moet zien is het natuurlijk prettig om ringen te voelen en te passen. Zo krijgt u een beter beeld van wat mooi staat aan uw hand qua kleur, breedte, dikte en afwerking van de ring. Heeft u al een duidelijk beeld hoe de ring er uit moet zien? Dan kunt u uw wensen naar ons mailen en wij maken dan kosteloos een ontwerp voor u.

Wat krijgt u allemaal?

Bij Mark Bos staan kwaliteit en service hoog in het vaandel, 100% tevredenheidgarantie zorgt ervoor dat u gegarandeerd datgene krijgt wat u wilt. Bent u om welke reden dan ook niet tevreden dan krijgt u uw geld terug. Wij werken met de beste nikkelvrije materialen en conflictvrije diamanten volgens Kimberley Proces. Jaarlijks kunt u uw trouwringen kosteloos laten onderhouden.

  • 100% tevredenheidsgarantie, niet goed geld terug.
  • Levenslange garantie op materiaal en fabricage.
  • Gegarandeerd nikkelvrij, anti allergisch.
  • Conflictvrije diamanten volgens het Kimberley Proces.
  • Gravure met keuze uit een divers aantal lettertypes.
  • Jaarlijks onderhoud, polijsten en afwerken.
  • Luxe glossy verpakking.
  • Feestelijke Loverslunch bij het ophalen van de ringen.
  • Briljant geslepen lucky diamond.
uniek ontworpen trouwring

Prijzen voor het ontwerpen

Voor het ontwerpen van uw ringen hanteren wij vaste prijzen op basis van breedte, maat en materiaalkeuze. In de prijslijst staat een overzicht van de prijzen op basis van één soort materaal. Mocht u een ring willen die bestaat uit meerdere materialen dan maken wij vrijblijvend een offerte op basis van het ontwerp. Uw eigen unieke trouwringen ontwerpen en vervaardigen kost niet meer dan standaard ringen bij de juwelier.

De volledige prijslijst.

Prijzen van diamanten

Wilt u diamanten toevoegen in het ontwerp? Dat kan. Mark Bos gebruikt hiervoor de beste kwaliteit diamanten tegen de scherpste prijs. In de prijslijst ziet u een overzicht van briljant geslepen diamanten met staffelkorting. De prijs is inclusief het zetten van de steen. U kunt op deze manier eenvoudig uitrekenen wat het kost. De prijzen zijn lager dan elders omdat wij zelf inkopen op de beurs. Alle diamanten zijn gegarandeerd conflictvrij volgens het Kimberley Proces.

De volledige prijslijst.

uniek trouwringen ontwerp