Exclusieve trouwringen

Een schitterende diamant maakt uw trouwring nog exclusiever. Het zetten van deze edelstenen in uw trouwring kan op verschillende manieren. Mark Bos laat u de mogelijkheden graag zien aan de hand van zijn bijzondere collectie. Mark Bos levert diamanten tegen uiterst scherpe prijzen. Hij gebruikt uitsluitend de beste kwaliteit. Deze prachtige edelstenen geven net die extra schittering meer. Het maakt uw trouwring tot een droomsieraad.

Meer over het ontwerpen.

Trouwringen met tekst en diamanten

Een unieke trouwringen set in geel goud en witgoud. De damesring heeft een schitterende solitaire diamant die gezet is tussen vier zetpootjes. De brede herenring heeft rondom een tekst in basreliëf. Doordat de verdiepte gedeelten zijn gematteerd, valt de glanzende tekst goed op. De tekst is ingekaderd tussen twee witgouden zijringen met zwarte diamanten.

Exclusieve trouwringen met diamanten.

Exclusieve trouwringen met diamanten.

Diamanten in een railzetting

Deze exclusieve trouwringenset is uitgevoerd in palladium witgoud. De damesring is voorzien van twee rijen diamanten in een railzetting. Bovenop de trouwring staat een schitterende solitaire diamant tussen vier ronde zetpootjes. De herenring heeft aan de bovenzijde drie vlakken met daarin drie rijen diamanten. Deze diamanten zijn in een railzetting geplaatst waardoor de trouwring strak en modern oogt.

Exclusieve trouwringen combineren

De exclusieve witgouden damesring bestaat uit drie losse ringen. De middelste trouwring draagt een schitterende solitaire diamant. De ring wordt geflankeerd door twee aanschuifringen met ieder zes diamanten. De herenring heeft een lichte bolling en is voorzien van een sleuf waarin twaalf zwarte diamanten zijn gezet. De ruimte boven de diamanten is opgevuld met clear ceramic, een transparant materiaal.

Exclusieve trouwringen met diamanten.

Exclusieve trouwringen met diamanten.

Trouwringen met diamant pave

Deze exclusieve witgouden trouwringen set is voorzien van een prachtig diamant pave. De damesring heeft een schitterende diamant die ingeklemd staat tussen twee vlakken met een pave van diamanten. De zijkanten van deze ring zijn bezet met diamanten die oplopen qua grootte. De ring straalt continu. De robuuste herenring heeft vijf identieke vlakken met zwarte diamanten. De zijkanten zijn bezet met diamanten.

Diamanten oplopend qua grootte

De herenring bestaat uit een geelgouden ring met een witgouden zijring die daar schuin tegenaan is geplaatst. Hierdoor is deze trouwring op de vinger iets breder dan aan de onderzijde. Bij de damesring zit er een knik in de witgouden zijring waardoor er extra ruimte is gecreëerd voor drie diamanten. De diamanten variëren in grootte en zijn naast elkaar geplaatst tussen de twee ringen.

Exclusieve trouwringen met diamanten.

Exclusieve trouwringen met diamanten.

Diamanten en clear ceramic

Een palladium witgouden trouwringen set. De damesring is gerhodineerd en voorzien van twee rijen schitterende diamanten. De herenring is naturel uitgevoerd en daardoor iets donkerder van kleur. De zwarte diamanten liggen verzonken in de trouwring. De ruimte boven de diamanten is opgevuld met clear ceramic ©. Door dit transparante materiaal is het een strakke, gladde ring geworden.

Romantische trouwringen

Deze romantische witgouden dames trouwring is een strakke, moderne variant van een vintagering. De blaadjes zijn verschillend qua grootte en ieder blad is voorzien van een briljant geslepen diamant. De glanzende strakke heren trouwring is voorzien van een vlak met clear ceramic ©. Door deze transparante laag is een motief te zien dat dezelfde vormentaal heeft als de damesing

Exclusieve trouwringen met diamanten.

Exclusieve trouwringen met diamanten.

Luxe uitstraling door een micro pave

Deze twee luxe trouwringen zijn prachtig bezet met diamanten. Bij de witgouden damesring staat de grote diamant centraal. Deze staat subtiel ingeklemd tussen twee banen goud die uit de ring omhoog komen. Tussen deze banen is een schitterend micro pave te zien die onder de steen doorloopt. De herenring heeft twee rijen zwarte diamanten. Tussen de twee banen met diamanten ligt verdiept een honingraat structuur.