trouwringen in een bloem

Trouwringen referenties

In de afgelopen jaren heeft Mark Bos heel veel bruidsparen kunnen verrassen met een prachtig paar trouwringen. Hieronder vindt u de reacties die ze ons toestuurden.

Sandra & Jan

Beste Mark en Anita,
8 jaar zijn wij (Jan en Sandra) gelukkig getrouwd. Voor onze huwelijksdag hebben wij de prachtigste ringen uitgekozen bij Mark en Anita. Doordat ik (Sandra) in 2 jaar tijd ruim 63 kg ben afgevallen, kon ik mijn trouwring al geruim 1,5 jaar niet meer aan. Deze viel van mijn vinger af. Dit tot groot verdriet, terwijl het afvallen juist een mijlpaal in mijn leven was. Daarop hebben wij een afspraak gemaakt om te kijken wat de mogelijkheden waren. Afgelopen zaterdag was het zover en ondernamen wij de reis vanuit Zeeland naar Twisk. Met vlinders in onze buik ;-) en toch enigszins zenuwachtig. We hebben de ring achtergelaten bij Mark en Anita en na een uurtje al (!!) belden ze op dat de ring klaar was. Nog zenuwachtiger gingen we terug….. Het resultaat was echt UITSTEKEND!! Ik kreeg een brok in mijn keel toen ik mijn ring zag. Ik kan ‘m weer AAN!!! En nog beter, er valt niets op aan mijn ring… Mark, je bent een echte vakman! En wat een top service geven jullie…Nog geheel kosteloos ook…We zijn er stil van! Na anderhalf jaar zonder mijn trouwring aan te kunnen, kan ik wel stellen dat ik bijna opnieuw getrouwd ben met de liefste man van de wereld! Dankzij jullie!! Het doet ons heel veel! Ontzettend bedankt!

Jan en Sandra

Marije & Robin

Hoi Anita en Mark,
Een van de eerste dingen die we deden toen we verloofd waren, was op zoek gaan naar mooie trouwringen. Tijdens onze zoektocht kwamen we al snel de ringen van Mark Bos tegen. We hebben een afspraak gemaakt en werden heel leuk en persoonlijk ontvangen, hartstikke gezellig was het. We hebben mooie ringen uitgezocht en konden vervolgens niet wachten om ze te mogen dragen. Toen was het eindelijk 31-12-2013 en mochten we de prachtige ringen aan onze vingers schuiven! Bedankt voor jullie aandacht en tijd, met als resultaat ringen die we met veel plezier de rest van ons leven dragen,

Lieve groet,
Robin en Marije

Wiebke & Dirk

Hoi Anita en Mark,
We hebben enorm genoten en zijn blij met onze ringen. Iedereen vind de ringen uniek en creatief! Bedankt voor jullie advies en geduld met ons en we zien elkaar in de toekomst vast nog wel eens.

Wiebke & Dirk

Liebe Grüße

Hi Anita & Mark,
yep the stress has us full in the hand. . . . But finally here is a pic from our marriage with your fantastic rings. . . .

Liebe Grüße xxx

Denise & Bas

Beste Mark en Anita,
Graag willen wij jullie laten weten dat wij na vier jaar nog steeds oprecht gelukkig zijn met de hartslag trouwringen. Ondanks dat ze iedere dag worden gedragen blijven ze erg mooi, dat getuigt van echt vakwerk. Jullie vriendelijkheid, hartelijkheid, service maar ook de beleefde professionele instelling hebben voor ons plezier en deze prachtige ringen gezorgd. Wij zullen de ringen maar ook jullie altijd blijven koesteren.

Dank jullie wel
Liefs Denise en Bas

Julie & Pascal

Hoi Anita en Mark,
Bedankt voor jullie input !!

Groetjes,
Julie & Pascal

Ingrid & Mike

Hoi Mark,
Bedankt voor de ringen ze zagen er fantastisch uit. De trouwdag was Super.

Hier nog even een foto van ons huwelijk.
Groetjes Mike en Inge

Gabrielle & Rob

Beste Anita en Mark,
Ik vind de trouwringen echt ontzettend mooi. Ik ben er echt in en in gelukkig mee. Dank je wel voor het geduld en het mooie resultaat.

Groetjes,
Gabrielle en Rob

Sigrid & Gerard

Hallo Anita en Mark,
Wij zijn nu drie jaar erg gelukkig getrouwd en zo ook al drie jaar erg gelukkig met onze ringen! Vanaf de start met een vaag idee van wat we wilde, via het samen iets moois bedenken tot de prachtige uitvoering daarvan, wat zijn wij blij en tevreden met jullie! De ringen zijn en blijven prachtig en het draagcomfort is heerlijk. Ook de kettinghanger van onze dochter die speciaal door jullie ontworpen en gebaseerd op het ontwerp van onze ringen is, is en blijft prachtig. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze deze op bijzondere dagen met heel veel trots draagt. En om niet te vergeten..., ook na drie jaar is jullie service nog steeds perfect! Wij zijn dus nog steeds erg blij de rit vanuit het zuiden naar het noorden gemaakt te hebben om onze ringen bij jullie te laten ontwerpen en maken!

Lieve groetjes,
Gerard en Sigrid

Samantha & Lorenzo

Hallo lieve Anita en Mark,
Jaaaa hier gaat alles super goed, genieten nog steeds van onze witte broods weken! Hahaha en onze prachtige ringen.. Hebben en krijgen nog steeds complimenten over onze ringen.
Groetjes aan Mark van ons en dikke kus voor jullie beide!

Groetjes Lorenzo en Samantha

Samantha & Arno

Hoi Mark en Anita,
Wij willen jullie nog even bedanken voor het maken van onze prachtige trouwringen, we zijn er helemaal blij mee en iedereen vindt ze zo mooi en apart met de hartslag erin verwerkt!

Hartelijke groetjes,
Arno & Samantha

Angenita & Michel

Hi Mark,
Een jaar na dato is m'n trouwring compleet, 40 steentjes erbij om m'n 40e verjaardag te vieren. Hij was al prachtig maar nu helemaal. Wat een service dat we dit zo konden regelen. Elkaars hartslag in onze ringen maakt het voor ons heel speciaal en wat een leuke reacties krijgen we daar op. En niet te vergeten m'n 'lucky diamond'!

Bedankt voor je service, tijd en persoonlijke aandacht!

Groetjes,
Michel & Angenita

Sabrina & Rick

Hoi Mark en Anita,
Nog heel erg bedankt voor al jullie hulp, niet alleen voor het herstellen van Rick zijn ring maar ook voor al het andere advies. Onze bruiloft was erg leuk en gezellig.

Groet,
Rick en Sabrina

Jacomijn & Menno

Hi Anita en Mark,
Wat hebben wij een fantastische dag gehad op 31 augustus 2012. Heel ontspannen en we hebben van begin tot eind genoten. Naast het zelfgemaakte bruidsboeket zijn ook de prachtige trouwringen niemand ontgaan!
Het idee om zand van de Malediven te verwerken in de ringen is grandioos! Telkens als we onze ringen zien, dan denken we aan onze mooie bruiloft en het moment van het huwelijksaanzoek op de Malediven.
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat: echt een parel om onze vingers!

Liefs,
Jacomijn & Menno

Jet & Juda

Hoi Anita & Mark,
Wat krijgen we een complimenten over onze ringen, we laten dan zeker niet na om te vertellen waar ze vandaan komen en wat een gezellige, fijne mensen jullie twee zijn.

Nou koop je als het goed is maar één of hooguit twee keer in je leven trouwringen, maar het mag echt wel gezegd worden dat jullie service top is! Buiten dat om nemen jullie goed de tijd en hebben wij ons geen moment teveel of ongemakkelijk gevoeld.

Uiteraard hebben wij het voornemen om elk jaar even langs te komen, niet alleen voor het onderhoud van onze ringen, maar zeer zeker ook om even onder het genot van een heerlijke kop koffie te kletsen.

Veel geluk & succes voor de toekomst. We keep in touch!

Lieve groet,
Juda & Jet

Femke & Patrick

Dag Mark en Anita,
Bedankt voor de mooie trouwringen!
Voelt fijn om ze om te hebben!
Een mooie herinnering aan onze prachtige trouwdag!

Patrick & Femke

Cristina & Coen

Beste Mark en Anita,
Heel veel dank voor de geweldige ringen en voor de reparaties van de andere juwelen! Wij kijken iedere dag nog blij en heel gelukkig naar de ringen, te gek!

Veel groeten,
Coen en Cristina