trouwringen showroom in Amsterdam

Showroom Amsterdam

Tijdens uw bezoek op afspraak aan onze showroom aan de Van Baerlestraat 12 in Amsterdam zal pas echt duidelijk worden wat bij u past qua model, kleur, dikte, breedte en afwerking. Een ring moet u passen en voelen om te weten of hij u staat, net zoals een kledingstuk. Vervolgens maken wij een uniek ontwerp waarbij we rekening houden met al uw wensen en uiteraard ook uw begroting.

 


3D ontwerp

Na u bezoek aan onze showroom in Amsterdam ontvangt u geheel vrijblijvend binnen 1 week een prachtig 3D ontwerp en een offerte per e-mail van uw eigen unieke trouwringen. Beslissen of het ontwerp geheel naar uw wens is kunt u dus rustig thuis doen. De fotorealistische impressie geeft een goed beeld van hoe de ringen er uit zullen gaan zien. Pas als u helemaal tevreden bent met het ontwerp, dan gaan we de ringen vervaardigen.

Meer over het ontwerpen.

Trouwringen rendering

Trouwringen detail tekening

Details

Alle details die u met ons heeft doorgesproken staan duidelijk op de tekening vermeld. De ringmaten, breedte en dikte van de ringen, maar ook de materialen en edelstenen, staan op het ontwerp vermeld. Zo kunt u goed beoordelen of de trouwringen helemaal naar wens zijn. Mocht u aan de hand van deze ontwerptekening toch nog iets willen aanpassen, dan krijgt u van ons een nieuw ontwerp.

Meer over materialen en afwerking.


Eindresultaat

Zodra het ontwerp helemaal naar wens is kunnen we de trouwringenen voor u maken. We vragen wel eerst een aanbetaling van 40% alvorens we starten met het maken van de ringen. Het vervaardigen van de ringen neemt zo'n 6 tot 8 weken in beslag. Zodra de trouwringen gereed zijn maken we een afspraak met u voor het ophalen van de trouwringen. We kunnen ze eventueel ook via de post opsturen.

Meer over de aanbetaling.

Trouwirngen resultaat