trouwring met diamanten Lively

Trouwambtenaar

Een trouwambtenaar kunt u zelf kiezen. U weet dan wie u in huis haalt op één van de belangrijkste dagen in uw leven. Hieronder een overzicht voor als u een zelfstandige trouwambtenaar zoekt die u huwelijksluiting overal mogelijk maakt.


Marielle Jongmans van 'de Bijzondere Huwelijkssluiting' is een zelfstandige trouwambtenaar die jullie huwelijkssluiting overal mogelijk maakt. www.bijzonderhuwelijk.nl.

Sinds 1999 heb ik, Marianne Brom, ongeveer 400 huwelijken voltrokken. Elke huwelijksvoltrekking is weer bijzonder en uniek. Het luisteren naar mensen is het mooiste dat er is. Ik ga naar de aanstaande bruidsparen toe, of ik nodig de aanstaande bruidsparen bij mij thuis uit. Tijdens een gesprek van ongeveer 2 uur leef ik mij intensief in. Ik luister zeer aandachtig en stel vragen. Ik kijk niet raar op wanneer er tranen vloeien tijdens het gesprek. Vaak wordt er een snaartje geraakt over situaties uit het verleden, een overleden dierbare etc. Ook dat is een emotie die gevoeld moet kunnen worden. Ik kijk niet op de klok wanneer het gesprek daardoor 3 uur duurt. Ik ben er gewoon voor de bruidsparen.