trouwring Juan les Pins met zand

Trouwlocaties

Trouwen op een unieke locatie maakt de dag extra bijzonder. Trouwen in een kasteel, strandtent aan zee of in het buitenland. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hieronder staat een overzicht van de mogelijkheden.


Ontdek een kasteel biedt u bijzondere Nederlandse kastelen om te trouwen of voor een feest, vergadering of een romantisch diner met hotel overnachting.

Strandpaviljoen De zeemeeuw vind je aan de voet van de vuurtoren op het strand van Noordwijk. Ons nieuwe paviljoen is vanaf april 2010 het hele jaar geopend en ontvangt als trouwlocatie menig strandminnend bruidspaar.

Op het uiterste westpuntje van Ameland, met een fantastisch uitzicht over strand en zee, vind je restaurant & bar The Sunset, één van de mooiste strandpaviljoens van Nederland.

Een Finleywaardig evenement staat voor kwaliteit en stijl, waarbij alles tot in de kleinste details professioneel verzorgd is. Hier kunt u een keuze maken uit de verschillende locaties waarover Finley beschikt

Trouwen-op-het-strand.nl. Strandpaviljoen De Zeemeeuw is een unieke trouwlocatie op het Noordwijkse strand! Een echte strandtent!

Bali staat door de eeuwen heen bekend als “Eiland van de Duizend Tempels” en als “De Gordel van Smaragd”. Nog steeds doet dit schitterende eiland deze bewoordingen eer aan, en door de veelzijdigheid: schitterende stranden, indrukwekkende rijstvelden en de magische tempels is dit het eiland bij uitstek om elkaar op een unieke en romantische manier de eeuwige trouw te beloven. Alles is via Baliweddings.nl mogelijk: u kunt als getrouwd stel uw huwelijkseed herhalen maar u kunt volledig wettig trouwen. Ook is het zelfs mogelijk om (symbolisch) een Balinees Hindu huwelijk te ervaren.