Exclusieve trouwringen met diamanten.

Trouwringen

Een speciale persoon en een bijzonder moment vragen om een uitzonderlijk sieraad. Mark Bos heeft een uitgebreide collectie trouwringen. Modern, strak of robuust, met of zonder diamanten. The sky is the limit. De collectie kan een inspiratiebron zijn voor een uniek eigen ontwerp, geheel gemaakt naar uw wensen. Ieder juweel wordt hand gemaakt in ons eigen atelier. Wij brengen het juweel van uw dromen tot realisatie.

Meer over het ontwerpen.

Trouwringen collectie Touched by grace

Deze collectie kenmerkt zich door de bijzondere vorm van de ring waarbij de ring gefacetteerd is. De damesring is hier voorzien van een prachtig micropavé van de uiterst zeldzame Argyle pink diamonds.

Ring met exclusieve Argyle pink diamanten.

Trouwring met drie rijen diamanten.

Trouwringen collectie Signet

Voor de heer die op zoek is naar een exclusieve en moderne zegelring met de hoogste kwaliteit diamanten. De diamanten zijn in een railzetting geplaatst waardoor de trouwring strak en modern oogt.

Trouwringen collectie Blossom leaves

De vormentaal van de elegante damesring uit deze bijzondere collectie is geïnspireerd op de natuur. De blaadjes zijn gevuld met diamanten. Tussen de blaadjes is een schitterend micropavé zichtbaar. De stoere herenring is voorzien van een zwart gerhodineerde binnenzijde.

Ringen geïnspireerd op de natuur.

Twee ringen die om elkaar draaien.

Trouwringen collectie Duet

Deze trouwringen set bestaat uit twee ringen die om elkaar draaien. De twee onderdelen van de trouwringen zitten los in elkaar geschoven. De damesring heeft vloeiende ronde vormen en is voorzien van 20 diamanten. De herenring heeft een strakke vormentaal.

Trouwringen collectie Passion

De damesring uit deze trouwringen collectie heeft aan de bovenzijde een rechthoekig vlak dat is voorzien van diamanten. Het vlak is aflopend naar de zijkanten van de ring. De diamanten zijn gezet met greinen die tussen de briljanten staan. Door de lichte bolling van de ring fonkelen de diamanten continu.

Meer voorbeelden van deze collectie.

Ring met exclusieve Argyle pink diamanten.

Twee ringen die om elkaar draaien.

Trouwringen collectie Pave

De damesringen uit deze trouwringen collectie zijn voorzien van diamanten die geplaatst zijn in een micropavé. Hierbij staan de diamanten strak tegen elkaar wat resulteert in een optimale schittering. Het schuine filet rondom het vlak met briljanten versterkt dit effect. De robuuste, gladde herenringen vormen een mooi contrast met de elegante en exclusieve damesringen.

Meer voorbeelden van deze collectie.

Trouwringen collectie Square

De trouwringen uit deze strak vormgegeven collectie zijn voorzien van een rechthoekig vlak met diamanten. De negen diamanten zijn in een grid gezet met greinen die tussen de briljanten staan. Het fillet rondom accentueerd de strakke belijning. De robuuste en geometrische vormentaal maakt dit model prima geschikt als stoere herenring.

Meer voorbeelden van deze collectie.

Trouwring Square met een solitaire diamant.

Trouwring Float met een centrale diamant en zijstenen.

Trouwringen collectie Float

Deze bijzondere ring is voorzien van een schitterende diamant die is gezet in een Float™ zetting. Bij deze door Mark Bos ontworpen zetting “zweeft” de diamant tussen kleinere diamanten. Door deze diamanten rondom de grote diamant te plaatsen lijkt deze optisch groter.

Meer voorbeelden van deze collectie.

Trouwringen collectie Flame

De ringen in deze collectie bestaan uit twee ringen in verschillende kleuren goud. De herenring bestaat uit een geelgouden ring met een witgouden zijring die daar schuin tegenaan is geplaatst. Hierdoor is deze trouwring op de vinger iets breder dan aan de bovenzijde. Bij de damesring zit er een verspringing in de witgouden zijring waardoor er extra ruimte is gecreëerd voor de diamanten.

Meer voorbeelden van deze collectie.

Trouwring Flame met drie diamanten.

Trouwringen modern.

Trouwringen collectie Emotion

Bij deze trouwringen zie je passie en eenvoud in zijn puurste vorm. Prachtige vormen, geheel naar smaak uit te voeren in de mooiste kleuren 18 karaat goud. De breedte en dikte van de ringen worden aangepast aan de vorm van uw hand en uiteraard uw persoonlijke voorkeur.

Meer voorbeelden van deze collectie.

Trouwringen met uw vingerafdruk

Trouwringen met een vingerafdruk van uw partner. Mark Bos is de enige edelsmid die uw vingerafdruk mee giet in het model en het in elke gewenste vorm kan plaatsen. Hierdoor ontstaat er een blijvend reliëf. De vingerafdruk kan zowel aan de binnen- als buitenkant van de ring worden geplaatst.

Meer voorbeelden van ringen met een vingerafdruk.

Trouwringen met een vingerafdruk.

Hartslag ring met rondom diamanten.

Trouwringen met uw hartslag

Uw unieke hartfilmpje vormt de basis voor uw eigen trouwringen, waarbij u de hartslag van uw partner altijd bij uw draagt. Dit is de ultieme trouwring, waarbij de mogelijkheden.

Meer voorbeelden van ringen met een hartslag.