Trouwring met een pavé van diamanten

Trouwringen collectie Pave

De damesringen uit deze trouwringen collectie zijn voorzien van diamanten die geplaatst zijn in een micropavé. Hierbij staan de diamanten strak tegen elkaar wat resulteert in een optimale schittering. Het schuine filet rondom het vlak met briljanten versterkt dit effect. De robuuste, gladde herenringen vormen een mooi contrast met de elegante en exclusieve damesringen.

terug naar overzicht

Pave diamanten van twee rijen

De damesring heeft een micropavé van 42 diamanten verdeeld over twee rijen. Dit resulteert in een smalle, elegante ring. De herenring is uitgevoerd in satijnmat roodgoud. Deze matte finish geeft de ring een robuuste look.

Damesring: 18 karaat goud + diamanten 0.50 crt VVS1 G € 3559,-. Herenring: 18 karaat goud € 1999,-.

Trouwring met twee rijen diamanten.

Trouwring met drie rijen diamanten.

Pave diamanten van drie rijen

De damesring is voorzien van drie rijen diamanten in de vorm van een micropavé. Deze ring is voorzien van 63 diamanten en kan geheel naar wens bezet worden met een ander aantal diamanten. De smalle hoogglans herenring is bol uitgevoerd.

Damesring: 18 karaat goud + diamanten 0.75 crt VVS1 G € 4919,-.
Herenring: 18 karaat goud € 1699,-.

Pave diamanten van vier rijen

De hoogglanzende palladium witgouden dames trouwring is bezet met een micro pavé van diamanten. Het resultaat is een prachtig oogverblindende trouwring. De heren trouwring heeft dwarsmatte finish. Deze bijzondere afwerking contrasteert prachtig met de hoogglanzende binnenzijde.

Damesring: 18 karaat goud + diamanten 1.0 crt VVS1 G € 6369,-.
Herenring: 18 karaat goud € 1999,-.

Trouwring met vier rijen diamanten.

Trouwring met vier rijen diamanten.

Geelgouden trouwring met diamant pave

Twee 18 karaat geelgouden trouwringen. De damesring heeft een prachtig micropavé van 84 diamanten van een VVS1 G kwaliteit. De ringen van Mark Bos kunnen desgewenst worden uitgevoerd met diamanten in FL D kwaliteit.

Damesring: 18 karaat goud + diamanten 1.0 crt VVS1 G € 6369,-.
Herenring: 18 karaat goud € 1999,-.