Trouwring Square met negen diamanten.

Trouwringen collectie Square

De trouwringen uit deze strak vormgegeven collectie zijn voorzien van een rechthoekig vlak met diamanten. De negen diamanten zijn in een grid gezet met greinen die tussen de briljanten staan. Het fillet rondom accentueerd de strakke belijning. De robuuste en geometrische vormentaal maakt dit model prima geschikt als stoere herenring.

Terug naar overzicht

Trouwring Square Four

Beide hoogglanzende trouwringen hebben maar liefst vier vakjes met negen diamanten. De heren trouwring is uitgevoerd met zwarte briljanten, waardoor het een stoere uitstraling heeft. De dames trouwring is voorzien van heldere briljanten van Top Wesselton kwaliteit.

Damesring: 18 karaat goud + diamanten 0.65 crt VVS1 G € 5239,-.
Herenring: 18 karaat goud + diamanten 1.0 crt VVS1 G € 5229,-.

Trouwringen Square met zwarte diamanten.

Trouwring Square met een solitaire diamant.

Trouwring Square Solitair

Deze rouwringen set is bezet met diamanten in een vierkant vlak. De vlakke, hoogglanzende herenring is voorzien van negen diamanten. De platina damesring heeft twee diamantvlakken met daartussen een schitterende solitaire diamant gezet in een vierkante chaton.

Damesring: prijs op aanvraag.
Herenring: 18 karaat goud + diamanten 0.16 crt VVS1 G € 2619,-.

Trouwring Square Three

Bij de dames trouwring is driemaal een vierkant vlak gevuld met negen diamanten. De drie rijen van drie diamanten worden vastgehouden door 16 greinen tussen de stenen. De glanzende geelgouden strakke herenring maakt deze bijzondere trouwringen set compleet.

Damesring: 18 karaat goud + diamanten 0.49 crt VVS1 G € 3769,-.
Herenring: 18 karaat goud € 1999,-.

Geelgouden trouwringen Square met diamanten.

Trouwring Square met een vlak met diamanten.

Trouwring Square One

De heren trouwring is een strakke satijnmatte ring in de kleur rood goud. Het oppervlak van deze ring is licht bollend. De binnenzijde heeft een comfortfit pasvorm. De hoogglans palladium witgouden dames trouwring heeft negen briljanten, gezet in een vierkant.

Damesring: 18 karaat goud + diamanten 0.16 crt VVS1 G € 2619,-.
Herenring: 18 karaat goud € 1999,-.