Trouwring met een pavé van diamanten.

Trouwringen collectie Passion

De damesring uit deze trouwringen collectie heeft aan de bovenzijde een rechthoekig vlak dat is voorzien van diamanten. Het vlak is aflopend naar de zijkanten van de ring. De diamanten zijn gezet met greinen die tussen de briljanten staan. Door de lichte bolling van de ring fonkelen de diamanten continu. De herenring sluit qua vormentaal aan op de damesring en is uit te voeren zonder diamanten, danwel diamanten onder een laag clear ceramic.

Terug naar overzicht

Heldere diamanten

Een trouwringen set met aan de bovenzijde een rechthoekig vlak dat verdiept ligt. Bij de geelgouden herenring is dit vlak hoogglans uitgevoerd waardoor het prachtig contrasteert met de dwarsmatte afwerking van de ring. De exclusieve witgouden trouwring is voorzien van een vlak van twintig diamanten van in totaal 0.50 karaat G VVS1.

Damesring: 18 karaat goud + diamanten 0.50 crt VVS1 G € 4059,-.
Herenring: 18 karaat goud € 1999,-.

Trouwring met een pavé van diamanten.

Ring met exclusieve Argyle pink diamanten.

Argyle pink diamanten

De zeldzame roze diamanten uit de Argyle mijn in Australië vormen de basis van dit ontwerp. De roze diamanten combineren het best met rood goud of een combinatie van rood en wit goud. De matte herenring heeft ene glanzend vlak bovenop de ring als subtiel accent.

Damesring: 18 karaat goud + diamanten 0.14 crt Argyle Pink € 7419,-.
Herenring: 18 karaat goud € 1999,-.

Champagne diamanten

Een roodgouden trouwringen set waarbij de damesring is voorzien van een vlak met 15 champagne diamanten van in totaal 0.375 karaat. De kleur van de diamanten combineert prachtig met het warme diepe rood van de trouwring. De strakke herenring is licht bollend uitgevoerd.

Damesring: 18 karaat goud + diamanten 0.38 crt VVS1 G € 3089,-.
Herenring: 18 karaat goud € 1999,-.

Trouwring met een pavé van champagne kleurige diamanten.

Trouwring met een pavé van diamanten en een vingerafdruk.

Diamanten en een vingerafdruk

Twee witgouden trouwringen met een vingerafdruk. De damesring heeft de vingerafdruk aan de binnenzijde en is voorzien van negen diamanten van in totaal 0.225 karaat. De herenring heeft aan de buitenzijde een verdiept rechthoekig vlak waarin de vingerafdruk is geplaatst.

Damesring: 18 karaat goud + diamanten 0.23 crt VVS1 G € 2619-.
Herenring: 18 karaat goud + vingerafdruk € 2149-.

Zwarte diamanten

Een trouwringen set waarbij de roodgouden damesring is voorzien van een vlak met 15 diamanten. De herenring is uitgevoerd met 22 zwarte diamanten die verdiept liggen onder een laag clear ceramic. Hierdoor is de ring volledig glad.

Damesring: 18 karaat goud + diamanten 0.38 crt VVS1 G € 3089,-.
prijs op aanvraag.

Trouwring met een pavé van diamanten.

Trouwring met een pavé van robijnen.

Trouwringen met robijnen

Een roodgouden trouwringen set waarbij de damesring is voorzien van een vlak met 15 robijnen. De kleur van de robijnen combineert prachtig met het warme diepe rood van de trouwring. De strakke herenring is met een hartslag uitgevoerd.

Damesring: prijs op aanvraag.
Herenring: prijs op aanvraag.