tekst in trouwringen

Trouwringen graveren

Bij Mark Bos Trouwringen zijn er drie manieren om een gravure in jullie ringen te zetten mogelijk. Als eerste is er de gravure die met behulp van een mechanische graveermachine in de ring gezet wordt. Verder kan met behulp van een laser een afbeelding in of op de ring gegraveerd worden die dieper gaat dan een gewone gravure. Het is ook mogelijk om de tekening of tekst mee te laten gieten in de ringen. De gravure zit dan extra diep.


Traditionele gravure

Mark Bos heeft de beschikking over een computergestuurde ringgraveermachine. Hiermee is het mogelijk om uw namen en symbolen in de trouwringen te laten zetten. Via de e-mail krijgt u een betand met lettertypen toegestuurd. Hieruit kunt u het lettertype kiezen die het best bij u past.

traditionele gravure

lasergravure in trouwringen

Lasergravure in trouwringen

Ook in de graveertechniek heeft de lasertechnologie zijn intrede gedaan. Met één krachtige lichtbundel wordt een afbeelding of tekst in het materiaal gegraveerd. Een laser is ongelooflijk nauwkeurig. Daardoor behoren zeer fijne tekeningen en het plaatsen van langere teksten tot de mogelijkheden.


Handschrift laten meegieten

Het is mogelijk om de tekening of tekst mee te laten gieten in de trouwringen. De gravure zit dan extra diep. Een handschrift van uw partner kan uw trouwring net die extra persoonlijkheid geven. Een naam, datum of een korte tekst als blijvende herinnering.

handschrift meegieten