showroom mark bos

Trouwringen verkoop

U kunt bij ons een afspraak maken. Op deze manier kunt u ongestoord de collectie trouwringen bezichtigen en passen. Ondertussen kunt u genieten van een heerlijke kop koffie met iets lekkers erbij. Het uitzoeken van de ringen is tenslotte al een feest op zich. Uiteraard is uw bezoek geheel vrijblijvend.

Showroom

U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u een keuze maken uit onze prachtige collectie. Edelsmid Mark Bos geeft u graag advies.

Keurtekens

In de trouwringen van Mark Bos staan keurtekens gestempeld. Hierdoor bent u er zeker van dat onze trouwringen voldoen aan de wettelijke eisen voor zowel de Nederlandse als de Europese markt. Uitgebreide informatie over hoe de keurtekens eruit zien en wat ze betekenen kunt op deze website bekijken.

Garantie

Op de trouwringen van Mark Bos ontvangt u levenslange garantie op het materiaal en de constructie van de ringen. Tevens zijn alle ringen voorzien van alle keurtekens. Mark Bos maakt gebruik van de zuiverste edelmetalen van de beste kwaliteit.

Voorwaarden

Op de trouwringen, verlovingsringen en overige sieraden zijn onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Deze zijn uitgebreid te lezen op onze voorwaarden pagina. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Betalingswijzen

Er zijn diverse betalingswijzen waar u uit kunt kiezen. Zo is het mogelijk om bij ons te pinnen. Zodra de aanbetaling van 40% is overgemaakt beginnen wij met het maken van de trouwringen. De levertijd van de trouwringen bedraagt 6 a 8 weken.