verlovingsring ontwerpen

Eigen verlovingsring ontwerp

Wij maken de verlovingsring altijd om de steen heen voor een perfecte verhouding. Heeft u eigen ideeën of een combinatie van verlovingsringen in gedachte dan is het een gemiste kans de verlovingsring niet aan te passen of geheel opnieuw te ontwerpen.

Zonder extra kosten kunt u een unieke verlovingsring bij ons laten ontwerpen en vervaardigen, hieronder een voorbeeld van een idee aangeleverd door een klant.

Referentie

Ik vond de website van Mark Bos toen ik op zoek was naar een verlovingsring voor mijn vriendin. Ik was al een tijd op zoek en ik had vrij precies in mijn hoofd hoe de ring eruit moest zien, maar ik had nog nergens iets kunnen vinden dat aan die verwachting voldeed. Het was dan ook een uitkomst toen ik zag dat ik bij Mark Bos mijn eigen ontwerp kon leveren, op basis waarvan dan een ring gemaakt zou worden. Bijkomend voordeel was dat ik dan een unieke ring voor mijn vriendin zou hebben die net even anders was dan elke andere. Ik was in die periode niet in de gelegenheid zelf in het atelier langs te komen omdat ik niet in Nederland was, maar desondanks verliep het proces van ontwerp tot ring heel soepel. Ik stuurde over e-mail een tekening naar Mark Bos met geschreven aanwijzingen en foto's van andere ringen waarvan ik bepaalde elementen mooi vond, en na een paar weken kreeg ik een mail terug met een professioneel ontwerp, inclusief computergegenereerde plaatjes van de ring gezien vanuit verschillende hoeken. Op basis daarvan suggereerde ik nog een paak kleine veranderingen, die in het uiteindelijke ontwerp werden meegenomen. Ik ben erg tevreden over het ontwerpproces en over de interactie met Mark Bos, en helemaal over het prachtige eindproduct, dat mijn verloofde inmiddels elke dag om haar vinger draagt.